Menu
Your Cart

Статті та новини компанії motodom.ua

19 бер. Інтеграція CarPlay в мотоциклі
0 65
CarPlay для мотоцикла – це рішення, яке зробить їзду значно комфортнішою. Інтеграція дозволить максимально корисно та зручно комбінувати можливості смартфона та вашу любов до байка. Хоча поки що цей тренд тільки виходить на ринок – це те, що однознач..
07 бер. Податок на мотоцикл в Україні у 2024 році
0 77
В Україні існує транспортний податок, тому цілком логічно, що власники мотоциклів цікавляться, скільки їм доведеться сплачувати. Адже залишитися без свого улюбленого транспорту точно не хочеться, як і сплачувати штраф. У питанні податку на мотоцикл м..
09 лют. Помилки під час вибору наколінників: як їх уникнути
0 171
При покупці мотоцикла не варто одразу збиратися в дорогу, адже навіть звичайна поїздка містом потребує підготовки. Важливо подбати про свою безпеку та придбати якісне екіпірування. Магазин Мотодом допоможе вибрати та купити все, що знадобиться як нов..
01 лют. Страхування мотоциклів в Україні: оформлення, вимоги
0 249
За законом кожен власник має оформити страховку на свій транспортний засіб. Ця вимога поширюється не лише на легкові та вантажні автомобілі. Страхування мотоциклів в Україні проводиться за таким самим алгоритмом, адже мопеди, моторолери також є повно..
06 січ. Топ найшвидших мотоциклів сучасності
0 382
Одні люди побоюються мотоциклів, інші вважають за краще приборкувати цю міць. Однак точно немає байдужих. Причому саме швидкість стає тією самою сполучною ланкою між тими, хто вже їздить, і тими, хто ще думає. Можливо, надихнетеся і таки зважитеся на..
01 січ. Готуємося до далекої подорожі на мотоциклі: технічно, фізично і морально
0 215
Подорож на мотоциклі – це драйвово, яскраво та цікаво. Однак усі ці відчуття і ще набагато більше можна випробувати тільки за умови, якщо до поїздки підготуєтеся. Причому це не тільки технічні моменти з вашим транспортом. Важливо бути фізично здорови..
17 груд. Найкращі новинки мотоциклів на 2024 рік
0 1532
Сезон завершено, мотоцикл законсервували або зробите це найближчим часом. Чим же тепер зайнятися? Ми пропонуємо вивчити новинки мотоциклів 2024. Навіть якщо не плануєте міняти байк, бути в курсі останніх тенденцій та пропозицій ринку точно хочете. Ми..
07 груд. Заміна масла в мотоциклі від А до Я
0 658
Заміна мастила – це важливий етап обслуговування мотоцикла, який необхідно здійснювати регулярно. Це стане запорукою тривалої та безперебійної роботи вашого байка протягом усього періоду експлуатації. У новачків, а іноді й у мотоциклістів із досвідом..
01 груд. Зимове зберігання мотоциклів
0 298
Сезон триває з травня до жовтня, у виняткових випадках – трохи довше. Решту часу транспорт відпочиває, причому його не можна просто взяти та загнати в гараж, залишивши там більш ніж на пів року. Зимівка мотоцикла вимагає дотримання ряду правил, які д..
15 лист. Вплив погодних умов на вибір мотоекіпіровки
0 196
Вибір мотоекіпіровки для погодних умов,  якими б вони не були, важливо здійснювати з урахуванням безлічі факторів. Головне, не забувати, що на чільному місці – безпека і зручність, і тільки після цього стиль і привабливий зовнішній вигляд. Хоча для б..
09 лист. Як мотоцикл шкодить здоров'ю
0 605
Їзда на мотоциклі – дуже цікаве заняття. Ступінь вашого захоплення від цього можна порівняти тільки з небезпеками, які чатують то тут, то там. Їзда на мотоциклі – це аварії, які спричиняють травми, а також ряд типових захворювань, від яких страждає б..
15 жовт. Технології виробництва мотокурток
0 285
Технології виробництва мотокурток – це не секрет, хоч більшість відомих брендів мають свої особливості. Головне завдання такого обладнання – захистити чи суттєво зменшити ризик отримання серйозних травм. Як результат, виглядають мотокуртки інакше, ні..
Показано з 1 по 12 із 26 (3 сторінок)