Menu
Your Cart

Джерси

Женские Джерси

Підбір по мотоциклу

Джерсі Oneal Element виконана з легкого, дихаючого текстилю і відмінно вбирає вологу, швидко сохне.яскрава графікам'який багатошаровий матеріал в області ліктівподовжений крій подолуV-подібний виріз коміраеластичний матеріал комірасумісні з усіма видами кросової захисту..
1778 грн. Без ПДВ:1778 грн.
Міцна конструкція тканини з поліестеруСітчасті панеліЛазерна вентиляція для оптимального охолодженняМанжети та комір розтягуються у чотирьох напрямкахВологовідвідні матеріали..
1778 грн. Без ПДВ:1778 грн.
Наша лінія жіночого гоночного одягу Sector створена спеціально для жінок-гонщиків. Новий дизайн Urth, створений спеціально для ідеальної посадки та повсякденного комфорту, ідеально підходить для мотоциклів вихідного дня. Вологовідвідний матеріал забезпечує сухість, а сублімована графіка, що не вицві..
1264 грн. Без ПДВ:1264 грн.
Джерсі Thor Phase Flora Magenta S14W
продано
В джерсі Thor Phase Flora Magenta область коміра виконана з щільного сплетення матеріалів з плоскими швами які сприяють максимальному комфорту.Особливості:плоскі швианатомічний крійКомір і манжети з тасьмоюМатеріал який відмінно вентильований і вбирає вологу..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)