Menu
Your Cart

Мотоботи

Жіночі Мотоботи

Підбір по мотоциклу

Мотоботи жіночі Alpinestars Stella AST-1
-20 %
Мотоботи Stella AST-1 від Alpinestars ще одна чудова модель для жінок, сконструйована з натуральної шкіри та мікрофібри, що дозволило досягти відмінного рівня міцності, комфорту та захисту. STELLA AST 1 має унікальний агресивний дизайн, що поєднується зі стратегічно розташованим всебічний захист і г..
7505 грн. 6004 грн. Без ПДВ:6004 грн.
Мотоботи Stella Faster-3 від Alpinestars - створені спеціально для жінок і мають кращі у своєму класі захисні функції як всередині, так і зовні, завдяки інноваційним характеристикам, адаптованим на основі десятиріч досвіду досліджень і розробок у мотоспорті. Корпус моделі Stella Faster-3 виготовлени..
7110 грн. Без ПДВ:7110 грн.
Моточеревики Alpinestars Faster-3 Rideknit від Alpinestars поєднують у собі надзвичайну легкість, чудові захисні властивості та стильний дизайн. Спеціально розроблена гумова підошва забезпечує надійний захист від ковзання та має вбудований опорний металевий хвостовик для захисту від скручування. Вст..
7505 грн. Без ПДВ:7505 грн.
Мотоботи жіночі Alpinestars Stella SMX-1 R
-30 %
Мотоботи Stella SMX-1 R від Alpinestars – легкі мотоботи з ергономічною конструкцією, яка враховує особливості жіночої ноги, надаючи повну свободу рухів без дискомфорту. Верх взуття виготовлений з водонепроникної та повітропроникної мікрофібри, що має підвищену стійкість до стирання, розривів та інш..
7900 грн. 5530 грн. Без ПДВ:5530 грн.
При створенні жіночих мотоботів Stella S-MX 6 V2 від Alpinestars були використані передові технології, створені компанією. Дана модель володіє інноваційним захистом, покращеною ергономікою та комфортом. Вони підходять як для треку, так і для вулиці, так як виготовлені з мікрофібри, з підвищеною стій..
11850 грн. Без ПДВ:11850 грн.
Мотоботи Alpinestars Stella Valencia, розроблені для подорожей, поїздок на роботу та практично для всього. Черевики Stella Valencia з низьким вирізом та передніми та задніми зонами вигину забезпечують чудовий рівень руху та забезпечують комфорт та посадку, а водонепроникна мембрана гарантує сухість ..
8690 грн. Без ПДВ:8690 грн.
Комфорт і вентиляція на всіх міських трасах. Це сертифіковане взуття являє собою найкраще взуття зі спортивної лінійки Dainese. Добре вентильовані, забезпечують відмінний рівень захисту під час повсякденної їзди.Особливості:Захист перемикача передач.Підошва Multi Grip.Світловідбиваючі вставки.Посиле..
9678 грн. Без ПДВ:9678 грн.
Ці гоночні черевики виготовлені з мікрофібри і тканини D-Stone ™ зі вставками з термопластичного поліуретану з поліпшеним зчепленням. Практичність і безпеку гарантують змінні повзунки з магнію, захисний нейлон на підошві, п'яті і шкарпетці, а також ексклюзивна система D-Axial з ТПУ, що запобігає скр..
18170 грн. Без ПДВ:18170 грн.
Мотоботи жіночі Torque D1 Out Air від Dainese є одними з найбільш зручних і безпечних черевик на ринку і створені спеціально для жінок. Модель Torque D1 Out Air має повністю модернізовану шарнірну систему захисту гомілковостопного суглоба від скручування D-Axial. Оновлений амортизуючий матеріал навк..
15800 грн. Без ПДВ:15800 грн.
Взуття Dainese York Air Shoes легке і стильне, але при цьому забезпечує захист міського мотоцикліста. Жорсткі вставки вздовж щиколотки допомагають тримати ноги на місці, а жорстка гумова підошва переробленого дизайну забезпечує додатковий захист. Захисний кожух перемикача передач оберігає ваші ноги ..
7703 грн. Без ПДВ:7703 грн.
Мотоботи жіночі Daytona Lady SL Pilot GTX
-40 %
Матеріал:цільнозерниста шкіра з водовідштовхувальною основоюповітропроникність завдяки мембрані GORE-TEX More-Season (80% поліамід, 20% поліестер)внутрішня частина захищена поліуретановими вставкамизахист гомілки з внутрішньою підкладкою зі спіненого латексусвітловідбивні вставкизастібки: липучка та..
11850 грн. 7110 грн. Без ПДВ:7110 грн.
Мотоботи жіночі Icon Bombshell
-70 %
Високі жіночі мотосапоги Icon Bombshell в елегантному оригінальному дизайніМатеріал: натуральна коров'яча шкіра високоякісної вичинкиОригінальний жіночний дизайнНабивка в області щиколотки і устілкиМеталева вставка в області п'ятиПодвійний ремінець з пряжкою.Легка у використанні система застібок-бли..
7703 грн. 2311 грн. Без ПДВ:2311 грн.
Мотоботи жіночі Icon Sacred Low Boot
-70 %
Модель Icon Sacred - це дивовижне поєднання неперевершеного дизайну, відмінної якості та функціональності. З ними Ви ще більше підкреслите Вашу індивідуальність і привабливість.Взуття виготовлене з крупнозернистою преміум класу шкіри. Колодка всередині дуже зручна і м'яка. Разом з тим, відмінно себе..
5925 грн. 1778 грн. Без ПДВ:1778 грн.
Мотоботи жіночі Icon Sacred Tall Boot
-70 %
ВИСОКІ ЖІНОЧІ БОТИНКИ ВІД ICONДля справжніх любительок високих черевиків! Модель Icon Sacred - це дивовижне поєднання неперевершеного дизайну, відмінної якості та функціональності. З ними Ви ще більше підкреслите Вашу індивідуальність і привабливість.Данне взуття виготовлене ​​з крупнозернистої прем..
7505 грн. 2252 грн. Без ПДВ:2252 грн.
IXS Ariella - це шикарні жіночі черевики "під крокодила", що надають чудовий рівень комфорту і безпеки. Якість з великої букви, яка приємно дивує. Це взуття гідне стати&n..
7663 грн. Без ПДВ:7663 грн.
Літнє взуття з тканини з мікроволокна і текстильної сіткиФункціїТекстильна внутрішня підкладкаПосилений носок на каблукахПластикові вставки на кісточціЕфективна вентиляція за рахунок сітчастих вставок..
4148 грн. Без ПДВ:4148 грн.
Класичний Nubuk - Cotton 2.0 SneakerФункції :текстильна підкладказручні підніжжяШнуркивінтажна гумова підошваEN13594: 2015..
3753 грн. Без ПДВ:3753 грн.
Туристичний жіночий ботинок зі шкіри.Функції:Водонепроникна та дихаюча завдяки мембрані solto-TEX®.Текстильна внутрішня підкладка.Комфортна устілка для ноги.Світловідбиваюча вставка на п'ятці.Застібка-блискавка з липучкою на внутрішній стороні.Індивідуальна регульована ширина за допомогою липучки та..
6913 грн. Без ПДВ:6913 грн.
Туристичний жіночий ботинок з повношкіряної шкіри худоби.Функції:Водонепроникна та дихаюча завдяки мембрані solto-TEX®.Текстильна внутрішня підкладка.Комфортна устілка для ноги.Світловідбиваюча вставка на п'ятці.Застібка-блискавка з липучкою на внутрішній стороні.Індивідуальна регульована ширина за ..
6913 грн. Без ПДВ:6913 грн.
Мотоботи жіночі IXS Elena
-30 %
Виконані з водовідштовхувальної телячої шкіриГипоаллергенния сітчаста підкладкаПосилений ковпак п'ятиМ'який синтепон на кісточці і гомілціЗносостійка прогумована підошваМіський стиль..
4740 грн. 3318 грн. Без ПДВ:3318 грн.
Мотоботи жіночі IXS Ladina
-30 %
Виконані з водовідштовхувальної телячої шкіриГипоаллергенния сітчаста підкладкаПосилений носок п'ятиМ'який синтепон на кісточці і гомілціЗносостійка прогумована підошваМіський стиль...
5135 грн. 3595 грн. Без ПДВ:3595 грн.
IXS LEA - це шикарні жіночі черевики, що надають чудовий рівень комфорту і безпеки. Якість з великої букви, яка приємно дивує. Це взуття гідне стати перлиною Вашого ..
4938 грн. Без ПДВ:4938 грн.
Мотоботи жіночі IXS Lea 2
-30 %
Жіночі боти зроблені з водовідштовхувальної телячої шкіриТекстильна підкладкаДовгі блискавки для удобcтваВставка з розтяжної тканини на кісточціСинтетична оббивка на кісточціКомфортна устілкаПосилена п'ята..
5530 грн. 3871 грн. Без ПДВ:3871 грн.
Мотоботи жіночі IXS Pacific
-30 %
Зовнішній матеріал з мікрофібри з високою зносостійкістюДихаюча внутрішня підкладка з сітчастого текстилю.Комфортне ліжко для нігДіагональна блискавка на п'яті / ікрі для зручного входуРегул..
3555 грн. 2489 грн. Без ПДВ:2489 грн.
Мотоботи IXS Salome - це високоякісне взуття для мотоциклістів, створене відомим виробником мотоекіпіровки IXS. Ці боти призначені для захисту і комфорту під час поїздок на мотоциклі.Мотоботи IXS Salome мають стильний і сучасний дизайн, який чудово поєднується з різними мотоциклами та стилями їзди. ..
6320 грн. Без ПДВ:6320 грн.
Показано з 1 по 25 із 48 (2 сторінок)