Menu
Your Cart

Виробник Forma

Мотоботи Forma Dominator Comp
продано
Мотоботи FORMA DOMINATOR COMP класу мотокрос / ендуро, дані мотоботи забезпечують максимальну ступінь захисту в самих екстремальних ситуаціях. Особливістю моделі взуття Dominafor Comp є наявність знімного носка зі вставками з ударопоглинаючим матеріалом.Особливості:Забезпечують максимальну ступінь з..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Frontier
продано
Повнозерниста оброблена шкіра.Підошва з каучуку подвійної щільності.Посилена передня панель.Захист ділянки для перемикання кпп.М'який передній комір для додаткового комфорту.Посилена бічна стінка.Регульована подвійна липучка і подвійна застібка-блискавка.Задня відображає вставка.Мембрана Forma Dryte..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Hyper
продано
Мотоботи Forma Hyper - це урбаністичні стильні черевики з високоякісної шкіри для поїздок на вашому «залізному» коні. Мають високу обробку, в складі взуття використаний запатентований матеріал підкладки Drytex, який забезпечує мікровентиляцію і володіє вологостійкими властивостями.Особливості:Викори..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Predator Enduro 2.0 Enduro
продано
Зовні:Верх з поліуретану і мікрофібри.Формована і регульована передня панель.Персоналізована додаткова гумова підошва Enduro / Adventure.Формована передня панель.Dual Pivot F.C.S. (Flex Control System) з подвійним заднім упором.Ергономічний подвійний поворотний роз'єм TPU.Пластикові захисні ковпачки..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Rookie Pro
продано
Forma ROOKIE PRO LADY - це літні мотоботи, які дозволять вам відчувати себе цілком комфортно навіть в саму спекотну погоду. Запатентована система мікровентиляції відводить надлишки тепла від тіла, а спеціальна вощена тканина захистить ноги від попадання всередину вологи, дощу та інших опадів.Особлив..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Swift J Dry
продано
Особливості:Верхня частина із замші і високоміцна водонепроникна Cordura®.Підошва з гуми подвійної щільності з протиударною вставкою на п'яті.М'який комір і язичок.Закриття зі шнурками і посиленими вушками.Мембрана Drytex водонепроникна і повітропроникна.Формовані TPU протектори щиколотки.Посилені о..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Urban Touch Hi-Dry
продано
Мотоботи Forma - це черевики, які мають безліч переваг. Їх поверхня виконана зі шкіри, просоченої водовідштовхувальним сумішшю. Крім того, зовнішня частина черевиків доповнена матеріалом Cordura.Особливості:Шкіряні кросівки з водовідштовхувальним просоченням і вставками з Cordura®.Оригінальна підошв..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи жіночі Forma Motion
продано
Літні мотоботи FORMA Motion чудово підійдуть як для їзди на мотоциклі, так і для повсякденного використання.Особливості:Замшева шкіра з перфорованими вставками.Прогумовані накладки в області перемикання передач і щиколоток.Посилений захист п'яти.Дихаюча внутрішня підкладка.Змінна антибактеріальна ус..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи жіночі Forma Swift Flow
продано
Особливості:Високоякісна замшева шкіра з мікроперфорацією.Вощений водостійкий велюр.Лита підошва з ефектом «антиковзання», стійка до впливу агресивних речовин, посилена і антиударний.Армовані сталевими кільцями вушка для шнурків.Посилені дротом шнурки з ефектом світіння в темряві.Внутрішня прокладка..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботы Forma Air 3 OutDry
продано
Air 3 від Forma - це туристичні черевики з водонепроникною і дихаючою технологією OutDry. Система повітряної циркуляції використовує перфорацію для направлення повітря з центральної області на всю устілку, зберігаючи ваші ноги в прохолоді і в зручності. Мотоботи Forma Air3 легкі і мають гумову підош..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботы Forma Predator Enduro
продано
Мотоботы Forma Predator Enduro Forma..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботы Forma Swift Flow
продано
Forma Swift Flow берут свои реплики от высоких ботинок. Затем Forma добавляет специальные защитные приспособления для мотоциклетных движений и добавляет перфорации в коже, чтобы ваши ноги оставались прохладными в жару. Верх выполнен из натуральной кожи, в то время как шнурки используют усиленные про..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботы Forma Twister
продано
Мотоботы Forma Twister Forma..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Моточулки Forma Off-Road
продано
Моточулки Forma Off-Road Forma..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Adventure
продано
Мотоботи Forma ADVENTURE для мотоцикла класу ендуро або квадроцикла, з стовідсоткової шкіри з непромокаючою, дихаючою мембраною.Призначені для будь-якої погоди, доріг з грунтовим покриттям і тривалих подорожей на мотоциклі ендуро або турер. Надійний захист від ударів і вивихів, ізоляційний матеріал ..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Adventure Low
продано
Короткі мотоботи Forma Adventure Low.Черевики для мотоцикла класу ендуро або квадроцикла з стовідсоткової шкіри з непромокаючою дихаючою мембраною. Призначені для будь-якої погоди, доріг з грунтовим покриттям і тривалих подорожей на мотоциклі ендуро або турер. Надійний захист від ударів і вивих..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Boulevard
продано
Мотоботи Forma Boulevard середньої довжини для безпеки і комфорту в будь-яку погоду. Виготовлені з високоякісної матової шкіри з мембраною, відводить вологу і дозволяє шкірі дихати.Мотоботи виготовлені з якісної телячої шкіри.Поєднання чудового стилю, зручності та захисних властивостей, що забезпечу..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Cooper
продано
Літні мотоботи Forma COOPER від італійського бренду, відомого своїм серйозним підходом до якості продукції та безпеки мотоциклістів, стануть відмінним вибором для повсякденного використання в міських умовах.Виготовлені з натуральної високоякісної шкіри великої зернистості, мотоботи лінійки Coop..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Cougar
продано
Дитячі кросові мотоботи Forma Cougar класса мотокрос / ендуро.Особливості:Виготовлені з шкіряних вставок і синтетичного матеріалу.Гофровані вставки забезпечують достатню свободу рухів.Пластикові елементи захисту гомілки, литок, внутрішня сталева вставка захисту носка.Черевики щільно фіксуються ..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Diablo
продано
Короткі мотоботи Forma Diablo забезпечують мотоцикліста високим рівнем безпеки. Змінний слайдер чудово підкреслює спортивний стиль.Особливості:Укорочена модель спортивних мотобот FORMA Diablo також підходить для поїздок по місту.Виготовлені ​​з міцної якісної шкіри з гофрованими елементами на вигина..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Elite
продано
Черевики Forma Elite поєднують в собі чудову зовнішність, до якої ви звикли, з захистом, яку ви так довго шукали. Водонепроникна і дихаюча підкладка Drytex захистить Вас від поганої погоди, а сертифікована CE захист захистить їх від усього іншого.В основі цих черевиків лежить запатентована підошва F..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Genesis
продано
Genesis від Forma - це короткі черевики для тих, хто хоче стиль спортивного черевика без зайвої ваги. Зроблені з легкої мікрофібри, Genesis мають м'який комір і язичок для комфорту. Повітряна сітчаста підкладка допомагає зберігати ваші ноги прохолодними, а накладка перемикання захищає від потертосте..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Ice Pro Flow
продано
Виконані з перфорованої шкіри, мотоботи Forma Ice Flow виготовлені за останніми технологіями і забезпечують максимальний комфорт і рівень безпеки пілота. У даній моделі окрему увагу звернено на якісний захист щиколотки. Застосована компанією система Flex Control крім захисту також дозволяє забезпечу..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Lounge
продано
Lounge - ці водонепроникні і дихаючі мотокроссівкі із замші з захистом і зі спеціальною підошвою відмінно підійдуть для їзди по місту!Особливості:Верх з натуральної вощеної замші.Персоналізована гумова підошва Forma подвійної щільності з амортизуючою вставкою на п'яті і з EVA (Anti Shock).Захист TPU..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Forma Nero
продано
Особливості:Синтетичний матеріал Cordura.Вологонепроникна підкладка DRYTEX.Пластиковий захист в області гомілки і щиколотки.Додаткове м'яке полімерне покриття з пам'яттю.Додаткова накладка для зручності перемикання передач.М'які гофровані вставки в місцях згину з тканини Cordura, що збільшують комфо..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Показано з 1 по 25 із 38 (2 сторінок)