Коли вибираєте двоколісний транспорт, дуже хочеться купити той, що підійде саме вам. Є багато рейтингів 10 найкращих мотоциклів для новачків, проте ми пропонуємо п'ятірку тих, які точно будуть дуже доречними для людей, які тільки починають свій шлях у байкерській справі. Отже, топ мотоциклів для новачка, з них точно зможете підібрати варіант для себе.

Kawasaki Z650

Легкість управління, потужність під контролем, світлодіодне обладнання – це технологічний транспорт від відомого бренду. Він увійшов до нашого топ мото для новачків абсолютно не випадково, адже у нього:

  • знижені викиди. Зазнали змін компоненти впуску та випуску, тепер вони відповідають екологічним нормам Євро 4. Також це збільшений момент, що крутить, на середніх оборотах;
  • відточений обтічник фари. Внаслідок того, що форма стала гострішою і компактнішою, вдалося розташувати пофарбовані деталі вище. Це зробило образ легшим;
  • нові шини. Цей учасник рейтингу топ байків для новачків виявиться значно простішим в управлінні, що особливо актуально, якщо маєте не дуже великий досвід;
  • підвищений комфорт для пасажира. Заднє сидіння має товсту, комфортну подушку та широкі боковинки.

Модель Z650 у кращому вигляді відображає філософію Sugomi з його характерними різкими лініями та компактнішим обтічником.

Kawasaki KX250

Мотоцикл для початківця – перевірений у світових чемпіонатах, а чому б і ні? Потужний 249-кубовий та 4-тактний двигун, оновлене гідравлічне зчеплення та конічні пружинні диски – і це ще не все.

Електростартер зробить повторний запуск мотоцикла простішим, лише натискання кнопки. Алюмінієве кермо 28,6 мм у діаметрі, тепер у базовій комплектації, і це ніщо інше, як заводське виконання. Точне налаштування підвіски та гальмівної системи відмінно поглинає нерівності покриття та збільшує зчеплення коліс із дорогою. Модель отримала ще потужніший двигун з оновленнями пікової потужності.

Honda NC750X

Мотоцикл для початківця, якщо запланована їзда у міських умовах – це Honda NC750X. Ця модель одна з найпопулярніших. Байк характеризують як поступливий, доброзичливий, з гарною керованістю.

Його цілком впевнено можна назвати універсальним, підійде для середніх навантажень у будь-яких умовах. Врахуйте, що для їзди бездоріжжям його не варто розглядати через низько розташований двигун. Міська їзда для нього – саме те. Цей мотоцикл ідеально підходить для новачків та тих, хто хоче відчувати легкість. Ви точно оціните його як транспорт для повсякденних поїздок на роботу.

Kawasaki Z400

Кавасакі Z400 – найкращі мотоцикли для новачка. Це переосмислена базова модель Ніндзя 2018 року. Зовнішній вигляд відомий і цілком притаманний версії Z. Серед ключових особливостей:

  • збільшений об'єм та ступінь стиснення, що дало потужність в об'ємі 6 к. с.;
  • рама сталева трубчаста з двигуном у ролі опорного елемента;
  • підвіска. Збільшили діаметр пір'я передньої вилки, також трохи підкоригували налаштування задньої підвіски.

Цей один із найкращих мотоциклів для новачка, тому що у нього особливо комфортні для їзди габарити – стали коротшими. Бак зменшили до 14 л, а вагу – до 165 кг.

Kawasaki KX85

Топ мотоциклів для новачків закриває Kawasaki KX85. Це кросова модель, що випускається ще з 2001 року. Підходить для навчання кросу дітей та підлітків. Має сталеву раму, потужний 2-тактний двигун. Також відзначимо наявність комплексної системи потужних клапанів і довгохідних спортивних підвісок. Важливий плюс – ціна, вона є достатньо доступною для тих, хто тільки навчається.