Мотоциклетний шолом – обов'язкове екіпірування мотоцикліста, незалежно від стилю їзди, швидкості та місцевості, якою планується переміщення. Варіантів даного виробу дуже багато, тому часом буває складно визначити, який з них краще. Топові мотошоломи представлені в нашому магазині, а зараз розглянемо найрейтинговіші моделі, до яких слід придивитися особливо уважно.

Icon Airflite Peacekeeper Rubatone


До рейтингу мотошоломів 2023 заслужено потрапила модель Icon Airflite Peacekeeper Rubatone. Вона відзначається агресивним стилем та виглядає загрозливо. У ній зможете ганяти треком і пробиратися в пробці у великому місті. Форма цього мотошолома ергономічна, візор збільшений.

Основні характеристики:

  • полікарбонатний корпус, відлитий під тиском, що забезпечує його високу міцність;
  • збільшені впускні та випускні отвори;
  • протисонцевий козирок мотошолома, розміщений усередині, що виключає запотівання. Це тільки додає комфорту під час їзди. Окуляри опускаються одним простим натисканням кнопки збоку;
  • знімний козирок, його можна використовувати з окулярами;
  • литий дефлектор;
  • підкладка hydradry – відмінно вбирає та швидко сохне;
  • фіксація шолома системою на двох кільцях. Вона максимально проста, але надійна;
  • вбудована система охолодження на 2 канали;
  • знімна вологовідштовхувальна підкладка.

Повітрозабірники цього шолома здатні проводити стільки свіжого повітря, скільки потрібно для комфортної їзди. Протисонцевий козирок відкидний, за рахунок нього маєте можливість захистити себе від сонця, незалежно від того, наскільки воно інтенсивно світить. Полікарбонатний корпус здатний поглинати енергію і зберігати свою цілісність, навіть якщо відбудеться зіткнення. Візор вдається фіксувати в одному з проміжних положень, що особливо актуально та додає комфорту при їзді на невеликій швидкості. На горловині є виріз, який забезпечує поліпшену рухливість.

Кращий бренд мотоциклетних шоломів Icon Airflite Peacekeeper Rubatone, як і всі моделі бренду, відповідають стандартам США, Європи, Австралії та Японії.

Shoei NRX 2


Абсолютно нова модель мотошолома ShoeiNRX 2 – це поєднання найкращих матеріалів та інноваційних технологій, що дозволило створити досконалу модель екіпірування для шанувальників швидкої їзди. Його форма вдосконалена, унікальна у своєму роді. При цьому мотошолом ShoeiNRX 2 найфункціональніший і компактніший у лінійці виробника. Це один із кращих мотошоломів рейтингу не в останню чергу за рахунок того, що він відповідає значно суворішому євростандарту сертифікації безпеки.

Серед важливих відмінних характеристик:

  • аеродинаміка. У порівнянні з першим поколінням шоломів знизили підйомну силу на 6 %, а лобовий опір на 4 %;
  • удосконалення візора. Його кривизна та товщина оптимально підібрані для кожної частини. Це робить оптичні характеристики досконалими та виключає спотворення. На візор також є турбулятори. Вони підвищують аеродинамічні властивості та знижують рівень шуму;
  • система блокування візора. Вона розміщена по центру, тим самим вдається зменшити вигин при відкриванні/закриванні. Також покращено прилягання. Керувати візором вдається лише в одне натискання;
  • аварійна система. Якщо відбудеться зіткнення, медикам вдасться швидко і без додаткових пошкоджень зняти шолом;
  • ефективна вентиляція. Запропоновано 6 повітрозабірників, при цьому надходження йде спеціальними каналами, виведення здійснюється через 4 повітроводи, причому вони значно ефективніші, ніж у першому поколінні.

Також слід зазначити зручні розміри – випускається у 5 варіантах. Чим менше, тим легше виріб. Зможете підібрати варіант з точною посадкою на голову, що тільки додає безпеки та комфорту. Цей та інші хороші мотошоломи від виробників представлені у магазині motodom.ua.

IXS HX 1100

Один із найдоступніших за ціною мотошоломів у нашому рейтингу. Інтеграл із полікарбонату. Візор стандартний, при цьому він не дряпається і не зашкодить вам у разі падіння. Застібається на тріскачку, а значить, зможете підігнати мотошолом таким чином, щоб він добре сів. Внутрішня частина якісна, нічим не гірша, ніж у значно дорожчих моделей, окремі елементи виготовлені під карбон.

Легко та швидко надівається. Є протисонцевий візор, який зручно опускається. Є вентиляція у верхній та нижній частині мотошолома. Ця модель доступна у 6 розмірах у білому, чорному глянсовому та матовому кольорах.

Якщо ви ще не знаєте, де купити хороші мотошоломи, то найкращим рішенням буде заглянути до каталогу motodom.ua. До вашої уваги – великий вибір, відмінна якість та топові моделі мотоекіпіровки.