Menu
Your Cart

Виробник Sidi

Боти Sidi Blade - коротка захищена модель, яка поєднує максимальну безпеку та зручність використання. Ідеально підходять для їзди дорожніми мотоциклами. Боти виготовлені із зносостійкого перфорованого матеріалу TECHNOMICRO. Внутрішня частина має оздоблення тефлонової сітки. Є вентиляційні отвори збо..
6800 грн. Без ПДВ:6800 грн.
Sidi Streetburner це найміцніші черевики середньої висоти, які пропонує Sidi, і, можливо, найнадійніші боти на планеті.Особливості:Низький дизайнЗовнішня система гомілковостопного суглобаКомпозитна внутрішня підошваСистема пряжок Tecno-II для ідеального припасування рукавичокБолтові, регульовані та ..
9200 грн. Без ПДВ:9200 грн.
Мотоботи Sidi Mag-1 Air
продано
Матеріал верху - Мікроволокно Technomicro, MicrofibreМатеріал підкладки - Сітчастий текстиль із тефлоновим покриттям.Устілка - Протиударна, знімнаДодаткові матеріали та вставки - Еластичні вставки з поліуретануМатеріал підошви - ГумаНековзна підошваПерфораціяСлайдери та захист - Посилена п'ята з фун..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Sidi Vortice Air
продано
Мотоботи Sidi Vortice Air є схожою моделлю з черевиками Vortice, але з активною перфорацією.Мотоботи виготовлені з перфорованого матеріалу LORICAВесь захист на черевику можна замінити, що дуже зручно для збереження первинного виглядуУ мотоботах присутній знімний захист гомілки та ребро жорсткості на..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботы женские Sidi Fusion Lei
продано
Мотоботы женские Sidi Fusion Lei Sidi..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Sidi Arcadia
продано
Класичні моточеревики Sidi Arcadia були створені у безпомилковому італійському елегантному стилі з мотоциклетними особливостями. Натуральна шкіра, подвійні посилені шви, замша та матеріал кордура ефектно контрастують із ущільненими захисними частинами на щиколотках, п'яті, носінні та гомілки. Знімна..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи Sidi Cobra Air
продано
Чоботи Sidi Cobra – це кросовер, який долає розрив між треком та агресивним спортивним туризмом. Cobra забезпечують захист гомілки, товсту п'яту та захист гомілковостопного суглоба.Особливості:Система захищає ахілове сухожилля гонщикаТермопластична смола для захисту кісточкиЗмінні повзункиКомпозитна..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)