Menu
Your Cart

Виробник MSR

Дефлектори захисту рук MSR виготовлені з пластичного та міцного пластику.Захищають вас від вітру, бруду, гілок.Легко встановлюються...
2000 грн. Без ПДВ:2000 грн.
Кросові мотоштани MSR Metal Mulisha Scout мають зручну ергономіку; широкий крій для наколінників, Еластичні вставки в пахвинній зоні та в ділянці попереку; область під колінами так само виконана із стрейчевого матеріалу. Внутрішня сторона колін посилена шкіряними панелями. Застібка тріскачка на пояс..
8000 грн. Без ПДВ:8000 грн.
Виконані з високоміцного нейлону з водонепроникною дихаючою мембраною DRY-TC.Спеціальний вільний крій, що дозволяє Вам почуватися максимально комфортно в будь-яких погодних умовах.Посилений поліамідовими нитками матеріал у коліна.Наявність кишень.Панелі з термостійкої шкіри з внутрішньої сторони кол..
12000 грн. Без ПДВ:12000 грн.
Мотокуртка для ендуро та бездоріжжя MSR X-Scape виготовлена ​​з високоміцного нейлону з водонепроникною дихаючою мембраною DRY-XC™. Куртка MSR X-Scape - ідеальний варіант для покатушок на квадроциклі, баггі, ендуро або кросовому мотоциклі. MSR X-Scape не промокає, не боїться бруду, захищає від вітру..
22000 грн. Без ПДВ:22000 грн.
Реглан MSR Mafia OG.Виконаний із високоякісного котону.Дві зовнішні кишені...
3000 грн. Без ПДВ:3000 грн.
Мотоналокотники MSR Gravity '11
продано
Мотоналокотники MSR Gravity виконані з міцних матеріалів, що робить їх незамінним засобом захисту.Ударостійкий литий пластик з ударостійкою піною високої щільності.Еластичні ремінці з кріпленням на липучках та гаках для надійної та зручної фіксації.Вентиляція для оптимального охолодження.Захист для ..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Мотоботи MSR VX-1
продано
Основа з натуральної шкіри.Гнучкі поліуретанові та жорсткі полікарбонатні захисні вставки.Міцна гумова підошва зі сталевим носком.Посилена внутрішня кісточка.Чотири пряжки з можливістю широкого регулювання.Двоступінчаста система фіксації пряжок з пластиковими ременями поширеного розміру.На внутрішні..
0 грн. Без ПДВ:0 грн.
Показано з 1 по 7 із 7 (1 сторінок)