Menu
Your Cart

Статті та новини компанії motodom.ua

11 Apr Електричні скутери та мотоцикли: практичний сучасний транспорт
0 124
Електричні скутери та мотоцикли: практичний сучасний транспорт Останніми роками актуальним є екологічний транспорт, який не шкодить навколишньому середовищу. Електричний скутер популярний серед байкерів, які бажають йти в ногу з часом. Він працює не ..
10 Apr Типи мотоциклів: гайд про види, марки та культові моделі
0 78
Типи мотоциклів: гайд про види, марки та культові моделі Мотоцикл — особливий вид транспорту, який асоціюється зі свободою та відсутністю обмежень. Початківцю або досвідченому байкеру хочеться купити транспорт, який підкреслюватиме його характер. Вар..
19 Mar Інтеграція CarPlay в мотоциклі
0 181
CarPlay для мотоцикла – це рішення, яке зробить їзду значно комфортнішою. Інтеграція дозволить максимально корисно та зручно комбінувати можливості смартфона та вашу любов до байка. Хоча поки що цей тренд тільки виходить на ринок – це те, що однознач..
07 Mar Податок на мотоцикл в Україні у 2024 році
0 244
В Україні існує транспортний податок, тому цілком логічно, що власники мотоциклів цікавляться, скільки їм доведеться сплачувати. Адже залишитися без свого улюбленого транспорту точно не хочеться, як і сплачувати штраф. У питанні податку на мотоцикл м..
09 Feb Помилки під час вибору наколінників: як їх уникнути
0 352
При покупці мотоцикла не варто одразу збиратися в дорогу, адже навіть звичайна поїздка містом потребує підготовки. Важливо подбати про свою безпеку та придбати якісне екіпірування. Магазин Мотодом допоможе вибрати та купити все, що знадобиться як нов..
01 Feb Страхування мотоциклів в Україні: оформлення, вимоги
0 408
За законом кожен власник має оформити страховку на свій транспортний засіб. Ця вимога поширюється не лише на легкові та вантажні автомобілі. Страхування мотоциклів в Україні проводиться за таким самим алгоритмом, адже мопеди, моторолери також є повно..
06 Jan Топ найшвидших мотоциклів сучасності
0 620
Одні люди побоюються мотоциклів, інші вважають за краще приборкувати цю міць. Однак точно немає байдужих. Причому саме швидкість стає тією самою сполучною ланкою між тими, хто вже їздить, і тими, хто ще думає. Можливо, надихнетеся і таки зважитеся на..
01 Jan Готуємося до далекої подорожі на мотоциклі: технічно, фізично і морально
0 248
Подорож на мотоциклі – це драйвово, яскраво та цікаво. Однак усі ці відчуття і ще набагато більше можна випробувати тільки за умови, якщо до поїздки підготуєтеся. Причому це не тільки технічні моменти з вашим транспортом. Важливо бути фізично здорови..
17 Dec Найкращі новинки мотоциклів на 2024 рік
0 1834
Сезон завершено, мотоцикл законсервували або зробите це найближчим часом. Чим же тепер зайнятися? Ми пропонуємо вивчити новинки мотоциклів 2024. Навіть якщо не плануєте міняти байк, бути в курсі останніх тенденцій та пропозицій ринку точно хочете. Ми..
07 Dec Заміна масла в мотоциклі від А до Я
0 1328
Заміна мастила – це важливий етап обслуговування мотоцикла, який необхідно здійснювати регулярно. Це стане запорукою тривалої та безперебійної роботи вашого байка протягом усього періоду експлуатації. У новачків, а іноді й у мотоциклістів із досвідом..
01 Dec Зимове зберігання мотоциклів
0 344
Сезон триває з травня до жовтня, у виняткових випадках – трохи довше. Решту часу транспорт відпочиває, причому його не можна просто взяти та загнати в гараж, залишивши там більш ніж на пів року. Зимівка мотоцикла вимагає дотримання ряду правил, які д..
15 Nov Вплив погодних умов на вибір мотоекіпіровки
0 223
Вибір мотоекіпіровки для погодних умов,  якими б вони не були, важливо здійснювати з урахуванням безлічі факторів. Головне, не забувати, що на чільному місці – безпека і зручність, і тільки після цього стиль і привабливий зовнішній вигляд. Хоча для б..
Показано з 1 по 12 із 28 (3 сторінок)